Un incendiu provocat de un scurtcircuit la un cablu electric defect a cuprins, vineri seara, un depozit de europaleți din localitatea Tileagd şi a distrus peste 150 de europaleţi, materiale lemnoase, acoperişul unui sediu de birouri şi o semiremorcă. 

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Crișana” Bihor, focul a fost anunţat prin 112 în jurul orei 22.40, iar la faţa locului s-au deplasat cinci echipaje de pompieri militari din cadrul Detașamentelor 1 și 2 Oradea și Stației Aleșd.

Incendiul, spun pompierii, a fost localizat în câteva minute, împiedicându-se astfel propagarea acestuia la stivele de europaleți și la alte hale din apropierea focarelor. 

"Din fericire, nu au existat persoane rănite", se arată în informare, precizându-se că cercetările efectuate ulterior au indicat drept cauză probabilă a evenimentului un scurtcircuit produs de un cablu electric defect.

În urma incendiului, au ars în total 150 de europaleți și materiale lemnoase și s-au degradat acoperișul unui sediu de birouri, precum și o semiremorcă.

Pompierii militari au reușit, însă, să salveze sediul de birouri, o hală și peste 1500 de europaleți depozitați în stive.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!