Un tren care se deplasa pe ruta Marghita Suplacu de Barcău a luat foc luni după amiază.

Flăcările au cuprins autovehiculul în Halta Margine, comuna Abram, în jurul orei 13.25, după cum arată un comunicat transmis de Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Crișana” al județului Bihor (ISU Bihor).

„La sosirea forțelor de intervenție la locul evenimentului, în automotor nu se afla nicio persoană, mecanicul, șeful de tren și toți cei 10 pasageri autoevacuându-se în siguranță. În momentul sesizării incendiului, personalul automotorului a acționat cu stingătoarele din dotare, astfel că, la sosirea echipajelor de pompieri, incendiul se manifesta fără flacără deschisă, existând doar degajări de fum, în zona filtrului de aer din cadrul compartimentului motor”, se arată în informare.

După ce au lichidat și ultimele focare, pompierii au acționat în continuare la fața locului, pentru înlăturarea efectelor negative ale evenimentului.

În urma incendiului a ars filtrul de aer din compartimentul motor.

Din fericire, nu au existat persoane rănite.

La fața locului au intervenit trei echipaje de pompieri militari din cadrul Detașamentului Marghita, cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă și cu ambulanța SMURD a subunității.

 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!