Un incendiu violent a izbucnit, vineri dimineață, la o firmă de pe Calea Borșului, iar fumul negru și dens se vede și din Oradea.

Din primele informații, focul ar fi izbucnit la un depozit al unei firme producătoare de țevi.

Imagini surprinse de cititori ai BIHOREANULUI în zonă arată că focul este unul puternic, cu flăcări înalte, iar degajările de fum sunt uriașe.

foto: Alexandru Plic

Potrivit maiorului Camelia Roșca, purtătorul de cuvânt al Inspectoratul pentru Situații de Urgență Crișana al județului Bihor, peste 20 de pompieri militari, cu șase autospeciale, s-au deplasat la locul incendiului și probabil și alte echipaje vor fi mobilizate.

Imaginile postate pe grupul de Facebook INFO TRAFIC BIHOR & ORADEA arată că incendiul este unul de amploare. 

sursa foto: Facebook / INFO TRAFIC BIHOR & ORADEA / Amalia Sabău

UPDATE: Ard coletele!

Incendiul se manifestă în interiorul firmei Black Sea, dar potrivit unor surse de la fața locului, spațiul în care a pornit focul este dat în chirie firmei de curierat Cargus. Așadar, cel mai probabil, colete care urmau să ajungă la destinatari au fost distruse.

Vestea bună este că nicio persoană nu a fost rănită, din câte se pare, toți angajații evacuându-se singuri din interiorul clădirii. 

IMAGINI LIVE, FACEBOOK BIHOREANUL

UPDATE: Incendiul, întins pe 4.000 de mp

Incendiul izbucnit vineri dimineață pe Calea Borșului a cuprins o hală întinsă pe circa 4.000 metri pătrați, în care funcționează două firme, inclusiv Cargus, specializată în servicii de curierat. Focul arde violent, și peste 30 de pompieri încearcă să-l stingă.

Detalii, în articolul VIDEO: Ard coletele! Incendiul de pe Borșului a cuprins o hală de 4.000 de mp, în care funcționează inclusiv o firmă de curierat

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!