Poloiştii de la CSM Oradea îşi încep în acest weekend seria jocurilor cu rivala Steaua, programate în acest sfârşit de an. În total, vor fi trei, dintre care unul în campionatul intern şi două în cupele europene.

Mai întâi, cele două, care sunt şi cele mai bune echipe din polo-ul românesc, se întâlnesc vineri seară, la Bucureşti, într-o partidă ce contează pentru ultima etapă a turului de campionat din Superliga Naţională.

Meciul este programat cu începere de la ora 20, la Bazinul Steaua.

Va fi primul duel între cele două rivale în acest sezon. Dacă anii trecuţi Steaua pornea cu prima şansă, acum situaţia s-a schimbat, CSM Oradea are un lot mult întărit faţă de sezoanele anterioare şi speră ca de această dată să rupă tradiţia ultimilor ani şi să redevină campioană.

După partida de vineri seară din Superliga Naţională, cele două echipe, care au câştigat ultimele 17 titluri naţionale în România (CSM Oradea 9, iar Steaua 8) se vor duela apoi în cupele europene, în faza optimilor de finală a FIBA Europe Cup.

Primul duel din competiţia internaţională va avea loc miercuri, 30 noiembrie, tot în Bucureşti, la Bazinul Steaua. Apoi, returul se va desfăşura la Oradea, peste două săptămâni, miercuri, 14 decembrie.

Astfel, dacă jocul din competiţia internă este unul în care miza principală este asigurarea primei poziţii în clasament la finalul turului, situaţia în ceea ce priveşte dubla internaţională este cu totul alta. Va fi o confruntare eliminatorie în două acte, astfel încât fiecare acţiune de joc se poate dovedi crucială.

Clubul CSM a anunţat încă de pe acum că accesul publicului la meciul retur de la Oradea se va face pe bază de bilet. Preţul unui bilet va fi de 20 lei.