Întrucât cele două luni de graţie în care accesul în turnul Primăriei a fost gratuit au expirat, începând cu data de 1 iunie vizitatorii vor plăti bilet de intrare la un preţ de 5 lei pe persoană, respectiv 3 lei pe persoană pentru grupurile organizate mai mari de 10 oameni.

Circa 2.400 de vizitatori au admirat după data de 4 aprilie panorama oraşului de la înăţimea celor circa 50 de metri cât măsoară construcţia.

Conform unui comunicat al municipalităţii, cei care doresc să se programeze pentru vizitarea turnului Primăriei se pot înscrie pe adresa de email vizitareturn@oradea.ro şi la numărul de telefon 0731.212.284.

Turnul Primăriei a devenit vizitabil în urma lucrărilor de reabilitare adjudecate anul trecut de firma Chintoflor pentru suma de 174.540 lei, lucrări care au fost finalizate în cursul lunii decembrie.

La preţul final al investiţiei se vor mai adăuga cheltuielile de achiziţionare a lunetei estimate la 3.500 euro, plăcile de alamă care vor costa circa 3.000 euro şi sistemul de supraveghere pentru care Primărie va plăti 12.000 lei.