Parcul Salca din vecinătatea Lotus Center va fi amenajat de firmele Constructorul Sălard şi Gardener. Primăria a finalizat marţi licitaţia de atribuire a lucrărilor, urmând ca semnarea contractului să se facă în cursul zilei de miercuri. Lucrările vor dura şapte luni şi vor începe în cea de-a doua parte a lunii aprilie.

La licitaţie au participat doar doi ofertanţi. Asocierea formată din firmele Constructorul Sălarg şi Gardener a oferit un preţ de 1.930.400 lei, la concurenţă cu asocierea companiilor Selina, Drumuri Bihor, Ritmoteh şi Adenandra care a cerut doar 1.907.700 lei.

Deşi au oferit un preţ mai mare, Constructorul Sălard şi Gardener au câştigat licitaţia după ce oferta asocierii concurente a fost descalificată datorită neconformităţii ofertei tehnice.

Situat pe malul Peţei, pe câmpul din faţa Lotus Center, parcul Salca va ocupa 34.000 de metri pătraţi, suprafaţa spaţiilor verzi amenajate ridicându-se la 21.721 metri pătraţi.

Citeşte pe aceeaşi temă şi articolul "Verde pentru Salca: Terenul viran din zona Salca va fi transformat într-un parc vast, cu labirint din gard viu, lac artificial şi plantaţie de trandafiri"