Veste bună pentru copiii de la țară. În urma modificării protocolului medical conform căruia minorii sunt exceptaţi de la testarea Covid-19, Federaţia Română de Fotbal şi Asociația Județeană de Fotbal Bihor Bihor anunţă startul uneia dintre cele mai iubite competiţii de grassroots: Cupa Satelor, competiţie U13 care se desfăşoară în satele şi comunele din România.

Vor putea participă echipele de copii (născuţi după 1 ianuarie 2009 – U13) ale satelor şi comunelor din România, iar o comună poate participa cu mai multe echipe.

Etapa I (faza judeţeană) va debuta pe 15 octombrie, după finalizarea înregistrărilor. Această fază este organizată de AJF Bihor, iar pentru a intra în competiţie, un judeţ trebuie să aiba minimum 8 echipe participante.

Înregistrarea echipelor se face accesând linkul: https://impreunasuntemfotbal.ro/competitii-grassroots-home/cupa-satelor/.

Tot aici se găseşte şi regulamentul Competiţiei Cupa Satelor.

Vă reamintin că echipa din Sânmartin (Bihor) a devenit vicecampioană naţională în sezonul precedent, mulţi jucători fiind monitorizaţi de membrii echipei tehnice FRF.

Tot prin intermediul acestei competiţii, Iulian Curcă, de la echipa din Ruginoasa, judeţul Iaşi, a fost convocat la Echipa Naţională U15, semnând ulterior un contract cu echipa U Cluj.