Baschetbaliștii de la CSM CSU Oradea vor disputa joi primul joc din turul I al play-off-ului Ligii Naționale. Astfel, elevii antrenorului Cristian Achim vor primi replica piteștenilor de la BCM U FC Argeș. Meciul se va disputa cu începere de la ora 18, la Arena „Antonio Alexe” și va fi transmis în direct de Digi Sport.

Dacă orădenii au terminat Grupa locurilor 1-6 pe poziția a III-a, piteștenii s-au clasat pe locul al VI-lea. Astfel, conform regulamentului, echipa mai bine clasată, CSM CSU Oradea va disputa primele două partide din ply-off acasă, următoarele două vor avea loc la Pitești, iar meciul al cincilea, dacă va mai fi nevoie de el, va avea loc din nou la Oradea.

Cu acest prilej, se consemnează cea de-a 9-a aventură orădeană în play-off-ul campionatului. De patru ori CSM-ul s-a oprit în primul tur. De celelalte patru ori a trecut de prima fază a playoff-ului și s-a clasat pe podium, având o medalie de aur, una de argint și două de bronz.

BCM U FC Argeș Pitești este cel de-al 10-lea adversar pe care CSM-ul îl întâlnește în istoria participărilor din play-of . Primele nouă au fost CSU Asesoft Ploiești, Gaz Metan Mediaș, U-BT Cluj-Napoca, SCM U Craiova, BC Mureș, CSM Steaua București, Phoenix Galați, BC SCM Timișoara și BC CSU Sibiu.


Iată programul meciurilor cu numărul 1 din primul tur al play-off-ului Ligii Naționale:

Miercuri:

Ora 18:00 U-Banca Transilvania Cluj - CS Phoenix Galați (Digi Sport)

Ora 19:45 BC CSU Sibiu - SCMU Craiova (Digi Sport)

Joi:

Ora 18:00 CSM CSU Oradea - BCMU FC Argeș Pitești (Digi Sport)

Ora 19:45 CSM Steaua Eximbank Buc. - BC SCM Timișoara (Digi Sport)