Începe faza play-off a campionatului Ligii a III-a la fotbal, iar judeţul Bihor are două reprezentante: CAO 1910 Oradea şi Lotus Băile Felix. 

Rezultatul muncii

După ce au fost pe primul loc până în urmă cu două etape, fotbaliştii de la CAO au ajuns pe locul doi, poziţie de pe care încep noua etapă a competiţiei.

"Începem un nou campionat între patru echipe, valoric apropiate. Pentru noi acest play-off este rezultatul muncii noastre de zi cu zi. Intrarea în play-off a produs o satisfacţie în jurul echipei şi suntem multumiţi de ceea ce am realizat, dacă ne gândim că media de vârstă este de sub 21 ani. La începutul campionatului vorbeam despre cu totul alt obiectiv, dar, aşa cum am relatat de mai multe ori, munca, disciplina şi seriozitatea au făcut ca noi să terminăm campionatul pe locul doi. Dacă am ajuns aici, sigur că vom încerca să dăm totul pe teren să arătăm că într-adevăr suntem un grup unit, iar dacă rezultatele vor fi pe măsura prestaţiilor noastre să sperăm - de ce nu? - şi la un loc de baraj", a declarat antrenorul echipei CAO 1910 Oradea, Florin Fărcaş, pentru BIHOREANUL

Sâmbătă, la Oradea

Tehnicianul echipei orădene este conştient de dificultatea bătăliilor care îl aşteaptă în play-off, dar rămâne încrezător în atuurile elevilor săi, bazate în principal pe tinereţe. "Nu va fi uşor, deoarece întâlnim echipe mult mai experimentate decât noi şi cu un lot numeric, dar noi prin tinereţe, entuziasm şi încredere ne vom lupta la fiecare joc cu aceeaşi responsabilitate şi respect pentru competiţie şi adversari. Sperăm ca toate jocurile să fie viu disputate şi cel mai bun să câştige!", a adăugat Fărcaş.

Jucătorii de la CAO vor debuta în play-off pe teren propriu, urmând a se duela, sâmbătă, cu echipa de la locul 3, Someşul Dej. Jocul este programat cu începere de la ora 17, la Stadionul Municipal "Iuliu Bodola".

"Ne aşteaptă un joc greu, cu un adversar experimentat, cu un obiectiv clar de a prinde un loc de baraj. Noi încercăm să arătăm mai bine ca la ultimul joc şi încercăm să luăm cele trei puncte puse în joc. Nu va fi uşor, deoarece, cum bine se ştie, ne lipsesc doi jucători foarte importanţi în angrenajul echipei. Aşteptăm iubitorii fotbalului să fie aproape de echipa", a mai transmis antrenorul principal al echipei CAO.

Reamintim că în play-off, Minaur Baia Mare intră de pe primul loc cu 42 de puncte, CAO intră de pe poziţia a II-a cu 39 de puncte, Someşul Dej de pe locul 3 cu 35 de puncte, iar Lotus Băile Felix de pe locul 4, cu 29 de puncte.

Practic fiecare echipă şi-a păstrat zestrea acumulată în sezonul regulat.

Lotus joacă la Baia Mare

În prima etapă din play-off, Lotus Băile Felix va evolua la Baia Mare, pe terenul celor de la Minaur, tot sâmbătă şi tot cu începere de la ora 17.

În schimb, în faza play-out a Ligii a III-a, judeţul Bihor are o reprezentantă, pe Luceafărul Oradea, care s-a dovedit a fi "Cenuşăreasa" Seriei a 10-a, ocupând ultimul loc la finele sezonului regulat, cu -3 puncte, după ce în luna februarie a încasat o penalizare de patru puncte.

În prima rundă din play-out, sâmbătă, de la ora 17, Luceafărul va juca în deplasare, pe terenul celei mai bune formaţii din această fază, SCM Zalău.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!