În acest sfârşit de săptămână debutează o nouă ediţie şi în Liga a III-a la fotbal. Judeţul Bihor, ca anul trecut, are tot trei reprezentante. Dacă FC Bihor a promovat în Liga a II-a, în schimb, alături de Crişul Sântandrei şi Lotus Băile Felix a venit şi CS Diosig, formaţie care a reuşit să promoveze în această vară.

Dacă echipa din Sânmartin, Lotus Băile Felix (foto), a fost repartizată în Seria a 9-a, alături de echipe din judeţele Timiş, Arad şi Hunedoara, în schimb, Crişul Sântandrei şi CS Diosig vor fi colege de grupă în Seria a 10-a, acolo unde vor mai avea de-a face cu echipe din judeţele Cluj, Maramureş, Satu Mare şi Sălaj.

Prima etapă a ediţiei 2024-2025 a celui de-al treilea eşalon al fotbalului românesc, care cuprinde şi de această dată 10 serii a câte 10 echipe, va avea loc în acest weekend, vineri şi sâmbătă.

În prima rundă, dintre bihorene, doar Lotus Băile Felix va evolua pe teren propriu, vineri, 30 august, de la ora 18, în compania arădenilor de la Gloria Lunca Teuz Cermei. 

Partida se va desfăşura pe Stadionul Comunal din Sânmartin, iar intrarea spectatorilor va fi liberă.

Tot vineri de la ora 18 va evolua şi Crişul Sântandrei, în Seria a 10-a, dar în deplasare, la Cluj Napoca, pe Stadionul Clujana, în compania celor de la Sănătatea Servicii Publice din localitate.

În fine, CS Diosig îşi va face debutul în eşalonul al treilea, sâmbătă, 31 august, de la aceeaşi oră 18, în deplasare, la Mintiu Gherlii, în judeţul Cluj, unde va întâlni echipa locală ACS Vulturul 2020. Jocul se va disputa pe Stadionul Comunal din Mintiu Gherlii.


Programul complet al primei etape din cele două serii cu echipe bihorene a Ligii a III-a:

Seria a 9-a

Vineri, 30 august, ora 18
CSC Ghiroda şi Giarmata Vii - Avântul Periam 

Timişul Şag - Viitorul Arad 

Progresul Pecica - CSC Peciu Nou 
Lotus Băile Felix - CS Gloria Lunca-Teuz Cermei 

Sâmbătă, 31 august, ora 18

Minerul Lupeni - SSU Politehnica Timişoara 


Seria a 10-a

Vineri, 30 august, ora 18

Sănătatea Servicii Publice Cluj - Crişul Sântandrei

Sâmbătă, 31 august, ora 18

CSM Sighetu Marmaţiei - Olimpia MCMXXI Satu Mare 

Minaur Baia Mare - Academia de Fotbal Viitorul Cluj

Vulturul Mintiu Gherlii - CS Diosig

CSM Olimpia Satu Mare - SCM Zalău 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!