Tânărul pilot orădean Antonio Cohuţ a avut un început bun de sezon.

În perioada 6-8 mai, la primul concurs, care a avut caracter internaţional şi a fost dotat cu Cupa Crisius, Antonio s-a clasat pe primul loc la grupa mini, după ce a avut o cursă frumoasă, pe care a condus-o de la început şi până la sfârşit, deşi a avut 20 de competitori.

Apoi, în perioada 28-29 mai, tânărul pilot orădean a participat la prima etapă din Campionatul Naţional de karting C.N.K.S., care s-a desfăşurat pe pista SKAT KART din Târgul Secuiesc. Acolo, Antonio Cohuţ a reuşit să obţină cei mai buni timpi în calificări, plecând în finală de pe primul loc. Finala a reuşit să o conducă, apoi, de la început până la sfârşit, fără nicio problemă. Dar, spre ghinionul său, fiind bolnav şi deshidratat, la cântarul oficial, unde trebuia să aibă greutatea de 110 kg cu kart cu tot, a avut doar 109 kg şi 800g şi a fost descalificat pentru 200 de grame.

În cea de-a doua etapă însă, care s-a ţinut în perioada 11-12 iunie pe pista Speed Kart din Bacău, orădeanul nu a mai fost surprins de această situaţie, numai că au apărut alte probleme. Astfel, după o vreme foarte capricioasă, pe data de 12 şi-a pregătit setarile kartului pentru o pistă uscată, doar că înainte cu 5 minute să intre pe pistă a început să plouă. Nemaiavând timp pentru alte setări, a schimbat doar roţile de ploaie. Cu toate acestea a reuşit să conducă cursa până în penultimul tur, unde din cauza unui pilot întârziat, a derapat, fiind depăşit şi a reuşit să termine doar pe locul II.

De precizat că la prima etapă de campionat naţional, la grupa lui Antonio Cohuţ au luat startul 29 de piloţi, iar la cea de-a doua, 28 de piloţi.