Toamna calendaristică nu domolește și temperaturile de afară. Estimarea meteorologilor pentru următoarele două săptămâni arată că vremea va fi mai caldă decât în mod obișnuit, cu temperaturi care vor depăși în unele zile 30 de grade. 

Conform estimării publicate luni de Administrația Națională de Meteorologie pentru intervalul 2-15 septembrie, în Crișana, regiune din care face și județul Bihor, vremea va fi caniculară în primele zile din acestă săptămână, iar media maximelor se va situa în jurul valorii de 35 de grade.

„În perioada 5 – 10 septembrie, deși în scădere de la o zi la alta, valorile medii ale maximelor vor caracteriza o vreme călduroasă, acestea urmând a se încadra între 30 și 32 de grade”, explică ANM.

După 10 septembrie, procesul de răcire a vremii va continua, astfel că, până la sfârșitul intervalului de prognoză, media maximelor se va situa în jurul a 25 de
grade.

„În intervalul 02 – 11 septembrie, media minimelor va fi de 15...16 grade, însă după data de 11 septembrie și până spre sfârșitul celei de-a doua săptămâni de prognoză, minimele vor scădea ușor, până spre medii în jurul a 14 grade”, mai arată ANM.

Probabilitatea pentru ploi va fi mai mare în perioada 11 - 15 septembrie.

Vezi mai jos prognoza pe regiuni!

 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!