O hoaţă care vâna apartamentele neîncuiate a fost prinsă de poliţiştii din Oradea. Femeia este suspectată că, în ultimele două luni, a profitat în două rânduri de neatenţia unor proprietari de locuinţe şi le-a furat banii, prejudiciul păgubiţilor nefiind recuperat.

Primul furt datează din vară. Pe 13 august, în intervalul orar 13 - 13.30, prahoveanca a profitat că uşa de acces într-un apartament situat pe strada Gheorghe Costaforu din Oradea a fost lăsată neasigurată, a intrat în casă şi a furat toţi banii găsiţi: 3.100 de lei, 150 de euro și 10.000 de forinţi.

Două săptămâni mai târziu, pe 5 septembrie, în jurul orei 16.30, ea a dat o nouă lovitură, de astă dată într-un bloc de locuinţe de pe strada Podului. După ce a încercat mai multe uşi din bloc, a găsit una neîncuiată, a intrat în apartament şi a furat 200 de euro. 

Hoaţa, care are 39 de ani şi este din comuna Ariceștii Rahtivani, județul Prahova, a fost găsită miercuri de polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Patrimoniului Oradea, care au şi reţinut-o pentru 24 de ore, în Arestul Poliţiei Bihor, sub acuzaţia de furt calificat. 

Cercetările sunt continuate de poliţişti sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!