Incident bizar, luni, după amiază, pe Bulevardul Dacia din Oradea. O şoferiţă prinsă de poliţişti că a parcat neregulamentar, blocând o bandă de circulaţie, s-a baricadat în autoturism şi a refuzat să iasă vreme de câteva ore.

Luni, la prânz, în jurul orei 13.30, în apropierea supermarket-ului Profi, un echipaj al Poliţiei Rutiere a observat o dubiţă Renault Kangoo oprită pe o bandă de circulaţie, lângă trotuar.

În momentul în care autospeciala de Poliţie s-a apropiat de dubiţă, o femeie a fugit spre mașină, s-a urcat la volan şi a blocat uşile. Pentru că nu au reuşit să o convingă să iasă, poliţiştii au solicitat sprijin, însă tot degeaba. 

Poliţiştii au încercat să-i explice femeii că nu i se întâmplă nimic, au întrebat-o dacă îi este teamă de amendă, însă ea a negat. Din autoturism, le-a scris cu degetul mesaje pe geam, le-a cerut să nu i se adreseze cu apelativul "doamnă" şi apoi a dat la maxim muzică bisericească.

Polițiștii au dus și un negociator, însă femeia a refuzat constant să iasă ori să deschidă geamul măcar, ca să predea actele, motiv pentru care poliţiştii aflaţi la faţa locului au solicitat sprijnul unui echipaj al Ambulanţei Bihor.

Poliţiştii au restricţionat circulaţia în zona în care s-a produs incidentul şi au dirijat traficul, pentru a evita un eventual ambuteiaj.

UPDATE. Şoferiţa, scoasă cu forţa

Poliţiştii orădeni au reuşit să o scoată pe şoferiţa dubiţei din maşina în care s-a baricadat, după peste 3 ore de negocieri, în jurul orei 16.20.

Potrivit surselor BIHOREANULUI, oamenii legii au forţat uşa vehiculului, ca să o poată extrage pe femeie şi au fost obligaţi să o imobilizeze, pentru că aceasta a început să strige şi să opună rezistenţă.

Ea a fost urcată pe o targă şi apoi introdusă într-o ambulanţă, cu care a fost transportată la spital, unde va fi consultată şi i se vor acorda îngrijiri. 

"A fost o situaţie dificilă, conducătoarea auto a refuzat orice colaborare cu poliţiştii de la faţa locului. Discuţiile cu ea s-au purtat inclusiv prin intermediul negociatorului de la Serviciului pentru Acţiuni Speciale, existând îngrijorări cu privire la starea sa de sănătate. De altfel, acesta este şi motivul pentru care la faţa locului a fost chemat şi un echipaj al Ambulanţei", a explicat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisarul şef Alina Fărcuţa.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!