O femeie a murit, marţi după amiază, după ce - arată primele informaţii - a căzut de la geamul apartamentului său situat la etajul IV al unui bloc de pe Bulevardul Dacia.

La faţa locului s-au deplasat echipaje SMURD şi ale Poliţiei. Corpul neînsufleţit al femeii, aflat în grădina blocului, a fost acoperit de anchetatori, care urmează să facă cercetări pentru a descoperi circumstanţele în care s-a produs incidentul. 

Deocamdată nu se cunosc alte informaţii despre tragicul eveniment.

"Apelul 112 a fost înregistrat la ora 16.07. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii Biroului de Investigare a Criminalităţii Contra Persoanei din cadrul Poliţiei Municipiului Oradea şi poliţiştii Serviciului Criminalistic care în acest moment efectuează cercetarea la faţa locului. Victima a fost identificată ca fiind o femeie de 58 de ani din Oradea. Cauza exactă a decesului urmează să fie stabilită în urma efectuării necropsiei", a declarat, la solicitarea BIHOREANULUI, comisarul şef Alina Fărcuţa, purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor. 

Trecătorii au sunat la 112 şi au anunţat incidentul. Una dintre vecine, care a văzut că geamul femeii este deschis, a sunat-o pe fiica acesteia să vină la faţa locului.

Femeia trăia singură, iar soţul ei a murit. Ea nu era infectată cu virusul Covid, după cum au aflat anchetatorii de la fiica acesteia. 

Poliţiştii au urcat în apartamentul de la etajul IV al blocului de pe Bulevardul Dacia pentru a efectua cercetări. 

"Era operată la picior, nu ştiu să aibă alte afecţiuni. Era singură pentru că soţul ei a murit în urmă cu 2-3 luni. Are o fiică, dar nu locuia cu ea", le-a spus unul dintre vecini jurnaliştilor.