Un bihorean, urcat fără permis pe o motocicletă neînregistrată şi neînmatriculată, a acroşat o femeie şi s-a făcut nevăzut. Accidentul rutier s-a produs vinerea trecută, însă a fost anunţat cu întârziere de victimă, o femeie în vârstă de 69 ani din Tileagd.

„Plițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene - Serviciul Rutier au fost sesizați de o femeie de 69 de ani, din comuna Tileagd, sâmbătă dimineaţa, la ora 8.00, despre faptul că, vineri, în timp ce se deplasa pe bicicletă, a fost acroșată de un motociclu al cărui conducător a părăsit locul faptei fără încuviințarea Poliției”, a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisarul Alina Dinu.

La scurt timp de la primirea sesizării, autorul accidentului rutier a fost identificat. Era un bărbat de 30 de ani, din comuna Tileagd, care nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Totodată, motocicleta pe care o conducea nu era înregistrată, având montată o  plăcuţă de înmatriculare falsă.

Ca atare, bărbatul s-a ales cu dosar penal, fiind reţinut pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor.

Din fericire, victima sa a scăpat doar cu câteva leziuni uşoare.

„Polițiștii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor și cauzelor producerii accidentului rutier”, a mai spus purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor.