Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor au dispus trimiterea în judecată a unui braşovean inculpat pentru tentativă de omor, după ce a înjunghiat o tânără din comuna Dobreşti.

Bărbatul, Nicolae Sdrăilă, şi-a cunoscut victima pe reţeaua de socializare Facebook, unde şi-a făcut un profil cu date false, şi ar fi vrut să continue idila şi în viaţa reală. Dar, pentru că bihoreanca şi-a dat seama că a fost indusă în eroare, a fost refuzat.

Ca urmare, bărbatul s-a răzbunat: în noaptea de 4 spre 5 iulie, a atacat-o pe tânără în curtea casei ei şi a înjunghiat-o de mai multe ori în zona pieptului, în spate şi în cap, după care a fugit.

Sdrăilă a fost prins pe 1 august în judeţul Sălaj, iar o zi mai târziu Tribunalul Bihor a emis pe numele lui un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, măsură care este în vigoare şi în prezent.

Citiţi întreaga poveste a telenovelei "penale" în articolul: Amorezi de Facebook: O bihoreancă a fost înjunghiată şi alte două au fost stoarse de bani de către iubiţi agăţaţi pe internet