Dacă baschetbaliştii au obţinut o victorie frumoasă şi importantă, miercuri seară, în schimb poloiştii clubului CSM Oradea au trebuit să se recunoască învinşi în confruntarea din cupele europene, pe care au susţinut-o în Grecia, cu Panionios GSS.

Jocul, care s-a desfăşurat cu începere de la ora 20 şi a contat pentru manşa I a sferturilor de finală din LEN Euro Cup, s-a încheiat cu victoria la cinci goluri diferenţă a gazdelor, scor 10-5.

După cum o arată şi scorul, jocul, per ansamblu, a fost controlat de greci. Totuşi, CSM Oradea a oferit o replică solidă în prima jumătate a disputei.

Jucătorii echipei gazdă, Panionios, au fost tot timpul la conducere pe tabelă, dar în primele două sferturi jucătorii echipei bihorene s-au menţinut la un gol în spate. Astfel, s-a consemnat 2-1, 3-2 şi 4-3 pentru echipa elenă.

În pauza mare s-a intrat cu 5-3 pentru Panionios, după care CSM Oradea a avut probleme în atac, în timp ce gazdele au profitat şi şi-au mărit avantajul pe tabelă. La un moment dat s-au desprins chiar la şase goluri, dar jocul s-a încheiat cu scorul de 10-5 şi formaţia elenă are o opţiune serioasă pentru calificarea în semifinale.

Totuşi, echipa orădeană este foarte puternică pe teren propriu, atunci când este susţinută de public. Ca urmare, încă mai sunt şanse de calificare pentru CSM Oradea, însă pentru aceasta trebuie să facă un joc bun, iar suporterii să le fie alături, pe 8 februarie, când, la Bazinul Olimpic „Ioan Alexandrescu”, se va desfăşura partida revanşă.

În partida de miercuri seară, pentru CSM, Tiberiu Negrean și Istvan Szabo au marcat câte două goluri, iar Mihnea Gheorghe un gol.

De la Panionios, Ioannis Papakos a fost cel mai eficace, cu trei goluri.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!