Poloiştii de la CSM Oradea au suferit vineri şi cel de-al doilea eşec din actuala ediţie de campionat a Superligii Naţionale.

Înfrângerea a survenit în meciul revanşă disputat la Bucureşti în derby-ul cu Steaua.

Faţă de partida de joi, de această dată, însă, jocul a fost mult mai strâns, steliştii s-au impus la limită cu scorul de 9-8, după ce pe reprize s-a consemnat 3-3, 1-1, 1-2 şi 4-2.

Formaţia antrenată de Dorin Costrăş şi Ciprian Cîmpianu a oferit o replică mai bună decât în prima partidă, CSM-ul conducând de mai multe ori pe tabelă, cu 1-0, 4-3, 5-4 şi 6-5.

Din păcate însă, debutul ultimului sfert le-a fost fatal vicecampionilor, care au avut o cădere în joc inexplicabilă în acele minute, când bucureştenii au realizat un parţial de 4-0. Astfel, Steaua nu numai că a trecut la conducere, dar chiar s-a şi desprins la 9-6.

Totuşi, orădenii au terminat mai bine jocul, marcând ultimele două goluri, iar partida s-a încheiat cu scorul de 9-8 în favoarea gazdelor.

Precum în ultimele ediţii de campionat, CSM Oradea încheie turul de campionat pe locul 2, cu 12 victorii şi 2 înfrângeri, în timp ce Steaua rămâne lider, cu punctaj maxim.

În partida de vineri a derby-ului campionatului, marcatorii formaţiei orădene au fost: Bogdan Remeş - autor a 4 goluri, Kiril Rustamov - cu 2 goluri, Alex Popoviciu şi Istvan Szabo - cu câte 1 gol fiecare.

De la învingători, Mihnea Gheorghe, Tudor Fulea şi Alexandru Gheorghe au marcat câte două goluri, fiind cei mai eficace jucători.