Deşi pornea încrezătoare în primul duel cu rivala din campionatul intern, Steaua Bucureşti, formaţia de polo CSM Oradea a trebuit să se recunoască învinsă clar în jocul de vineri seara, desfăşurat la bazinul de la Otopeni. Este prima înfrângere pentru elevii antrenorului Petar Kovacevic în noul sezon.

Poloiştii de la CSM Oradea au pierdut surprinzător de clar primul duel cu rivala din campionatul intern, Steaua Bucureşti, în noul sezon. Vineri seara, la bazinul de la Otopeni, orădenii au trebuit să se recunoască învinşi în faţa steliştilor cu scorul de 7-12, după ce bucureştenii au dominat cu autoritate partida.

Deşi se credea că, în urma remanierii lotului de jucători şi a instalării unui nou staff tehnic, CSM Oradea va pune probleme serioase Stelei sau chiar va fi superioară acesteia, cel puţin în prima dispută dintre cele două, bucureştenii au fost net superiori.

Meciul, care a contat pentru etapa a 3-a a Superligii Naţionale, a fost început foarte bine de stelişti, care s-au desprins la 5-1 pe tabelă, pe fondul unui joc abordat foarte timorat de orădeni.

Colac peste pupăză, în sfertul II orădenii l-au pierdut pe principalul lor marcator Filip Gardasevic, care a primit cartonaşul roşu pentru joc agresiv. De asemenea, orădenii au ratat şi penalty. Steaua s-a desprins la 6-1, dar până în pauza mare CSM-ul a mai redus din handicap, la jumătatea confruntării tabela indicând 6-3 pentru militari.

Din păcate, în sfertul III bihorenii nu au avut reacţie, iar steliştii au înscris de trei ori, pentru a se desprinde decisiv. În ultima pauză s-a intrat cu scorul de 9-3. Mai mult decât atât, şi în debutul sfertului IV bucureşenii au continuat să se desprindă, ajungând să conducă cu 11-4. Pe final, CSM-ul a mai spălat din ruşine, au redus din handicap, iar jocul s-a încheiat cu victoria gazdelor cu scorul de 12-7.

Astfel, formaţia pregătită de Petar Kovacevic a suferit prima înfrângere din noul sezon şi are acum un bilanţ de 2-1 în Superliga Naţională.

În jocul de vineri seara, Levente Vancsik a marcat trei goluri pentru CSM, celelalte reuşite purtând semnăturile lui David Belenyesi, Nichita Ilisie, Ivan Gusarov și Ferenc Czenk.

De la stelişti, fostul jucător al CSM-ului, Silvian Colodrovschi a fost cel mai eficace, cu 3 goluri.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!