Baschetbalistele de la CSU CSM Oradea au pierdut meciul pe care l-au disputat pe teren propriu în faţa celor de la Phoenix Ştiinţa Constanţa, în cadrul etapei a 10-a din sezonul regulat al Ligii Naţionale.

Desfăşurată la Sala Universităţii din Oradea, partida s-a încheiat cu scorul de 43-77, după ce formaţia de la malul constănţean a controlat cu autoritate jocul.

Încă din start, oaspetele şi-au impus jocul şi şi-au adjudecat primul sfert cu scorul de 22-11, pentru ca în următoarele zece minute să se distanţeze şi mai tare pe tabelă, astfel încât la jumătatea partidei scorul a devenit 48-22.

După pauza mare, orădencele au avut o reacţie totuşi, şi-au adjudecat la limită sferul III, pentru ca, din nou, ultima secvenţă să fie dominată de echipa de vizitatoare, care a înscris 19 puncte, faţă de numai 9 ale gazdelor. Astfel, scorul final al partidei a fost favorabil cu 34 de puncte constănţencelor, care s-au impus cu 77-43.

De la CSU CSM Oradea, principala marcatoare a fost de această dată Nicoleta Mititelu, care a înscris 10 puncte. Ea a fost urmată de Ruxandra Chiş şi Anisia Croitoru, cu câte 8 puncte. În replică, de la Phoenix Ştiinţa Constanţa, Ecaterina Armanu a reuşit 15 puncte.

După această dispută, formaţia bihoreană are 5-3 la general şi se situează pe locurile 3-4 în Grupa valorică B, la egalitate cu CSM Tîrgu Mureş.

În următorul joc, CSU CSM va evolua miercuri, tocmai la Târgu Mureş.