Electrocentrale Oradea are un nou director de termoficare. "Inginerul Daniel Ţigan a fost numit pe funcţie începând cu 1 februarie, dată la care fostul director, Szabo Ştefan, a ieşit la pensie", a declarat pentru BIHOREANUL, primarul Ilie Bolojan.

Potrivit acestuia, noul director de termoficare al CET s-a angajat în companie ca simplu tehnician în anul 1993, când reţelele de termoficare ale municipiului erau administrate încă de fosta Regie Autonomă de Gospodărie Comunală şi Locativă Oradea, a fost încadrat subinginer în 1995, a ajuns inginer în 1997 iar în anul 2002 a fost promovat ca şef de sector. Ţigan a devenit angajat al Electrocentrale în anul 2003 în urma transferului Secţiei Termoficare de la RAGCL la CET hotărât de Consiliul Local în luna aprilie a aceluiaşi an.

În cadrul Electrocentrale, inginerul a ocupat iniţial funcţia de şef de atelier, pentru a ajunge în final responsabil cu toate reţelele CET-ului de pe malul stâng al Crişului Repede. "Nu este vorba de un politruc. Noul director tehnic este un om care a pornit de la zero în cadrul companiei", a afirmat primarul Ilie Bolojan.

Numirea noului director de termoficare al Electrocentrale nu a fost făcută publică până acum pentru că urmează să fie aprobată de Consiliul de Administraţie al societăţii, care urmează să se întrunească miercuri, 9 februarie.