Prima ediție de după pandemie a Oradea FestiFall va aduce pe scena din centrul Oradiei cântăreți și formații cunoscute. Primele nume anunțate sunt Inna, Carla's Dreams, Şuie Paparude şi trapperul Killa Fonic.

Ediția 2022 a festivalului care i-a luat locul Toamnei Orădene se va desfășura în perioada 14-16 octombrie și va acapara mai multe zone din centrul Oradiei. În premieră, va fi folosită și Piața Ferdinand pentru a găzdui o parte a activităților.

Concertele se vor desfășura, însă, așa cum s-a întâmplat și în alți ani, în Piața Unirii. Vineri seară, de la ora 21, pe scenă va urca Inna, probabil cea mai cunoscută cântăreață româncă, sâmbătă este programat un concert al trupei Șuie Paparude, în timp ce duminică vor face show Killa Fonic și Carla's Dreams. 

Zona de food court va fi dispusă la această ediție în piațeta Ferdinand, în timp ce pe strada Vasile Alecsandri vor avea loc spectacole stradale. Pentru ca zona extinsă a evenimentului să fie conectată, circulația mașinilor pe Podul Sf. Ladislau va fi oprită. 

Programul complet al festivalului va fi anunțat joi, într-o conferință de presă.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!