Strada Splaiul Crişanei va rămâne închisă pe porţiunea cuprinsă între străzile William Shakespeare şi Decebal până pe 24 august. Angajaţii Electrocentrale mai au la dipoziţie încă zece zile pentru a finaliza lucrările de reabilitare a magistralei de termoficare, după care artera va fi redată traficului auto.

După acoperirea conductelor de către reprezentanţii CET, angajaţii societăţii Drumuri Orăşeneşti vor continua reabilitarea străzii, lucrările urmând să se desfăşoare sub trafic cu termen de predare pe 30 septembrie.

Conform unui comunicat al Primăriei, până în prezent pe Splaiul Crişanei, între strada Oneştilor şi Decebal au fost montate borduri, au fost amenajate locuri de parcare, iar artera a fost pregătită pentru turnarea covorului asfaltic.

Lucrările de reabilitare a străzii Splaiul Crişanei, în valoare de un milion de lei, au început la 1 aprilie şi beneficiază de finanţare prin Programului Operaţional Regional în baza proiectului "Modernizare străzi în vederea fluidizării traficului de acces între zone rezidenţiale şi funcţionale din municipiul Oradea".