Poligonul Clubului Sportiv Universitatea Oradea găzduiește în partea a doua a acestei săptămâni întrecerile primei etape de Campionat Național și ale Memorialului „Ioan Stănescu” la tir sportiv aer comprimat - 10 metri.

Competiția, programată de joi până duminică, se adresează categoriilor de vârstă de juniori III, juniori II, juniori I, tineret și seniori, atât la băieți cât și la fete.

Joi, în prima zi, sunt programate două reuniuni. Prima, de dimineață, cuprinde antrenamentul oficial, între orele 9 și 12, iar de la ora 12, ședința tehnică, când se va face definitivarea seriilor și a orelor de start pentru manșe și finală, în funcție de numărul de participanți. Reuniunea a doua va debuta de la ora 13 și va cuprinde un nou antrenament oficia, până la ora 14:30.

Întrecerile propriu-zise vor debuta însă vineri, când, de la ora 9, se va concura pe echipe mixte, la pistol, iar de la ora 11:30, pe echipe mixte la pușcă. În reuniunea a doua, de la ora 14 va avea loc finala întrecerilor pe echipe mixte la pistol, iar de la ora 15:30, finala la echipe mixte pușcă.

Sâmbătă sunt programate întrecerile la pistol aer comprimat, iar duminică cele de la pușcă aer comprimat.

Competiția este organizată de clubul CSU Oradea (director Adriana Floruța), prin secția de tir a clubului (antrenori Vasile Leț și Adriana Floruța)