Cu prilejul Zilei Femeii, Centrul de Tineret "The Spot" îi invită pe toţi bihorenii la un concert online de pian. Spectacolul poate fi un bun cadou pentru doamne, domnişoare şi mai ales mămici, aşa că sloganul organizatorilor este "Invită-ţi mama la concert".  

Artişti vor fi trei elevi orădeni – Ana Boţa (Şcoala Gimnazială Oltea Doamna), Darius Lele (Liceul Teologic Penticostal Betel) şi Iunia Toma (Liceul Teologic Baptist Emanuel) – care au susţinut deja recitalul în Casa Darvas - La Roche, muzeul Art Nouveau din Oradea. Cu ajutorul unui alt voluntar (Dominique Ardelean, Liceul Teologic Baptist Emanuel), spectacolul lor a fost filmat, iar duminică de la ora 18 va fi difuzat pe internet.

Pentru a vedea spectacolul, doritorii trebuie să se înscrie printr-un formular pus la dispoziţie de organizatori şi să plătească o donaţie de minimum 15 lei pentru un bilet. Ca să primească link-ul de acces la concert, vor trebui să facă dovada plăţii.

Toţi banii strânşi din biletele la concert vor fi folosiţi pentru amenajarea "The Spot Garden", o grădină din curtea centrului aflat în Piaţa Rahovei, care va fi adaptată persoanelor cu dizabilităţi (foto jos).

Concertul de duminică este organizat de voluntarii centrului de tineret, cu sprijinul companiei Celestica. Mai multe detalii se regăsesc pe pagina de Facebook a evenimentului

Grădina The Spot