Poloiştii de la CSM Oradea dispută în acest sfârşit de săptămână un nou joc din cadrul Superligii Naţionale. De această dată, vicecampionii se vor duela cu Dinamo Bucureşti, într-un meci ce este programat la Bazinul Olimpic „Ioan Alexandrescu”, sâmbătă cu începere de la ora 12.

După mai multe jocuri accesibile, de această dată echipa orădeană va da peste un adversar incomod, Dinamo fiind o echipă mai puternică în acest sezon şi care s-a întărit şi prin cooptarea în lot a lui Cosmin Radu.

De altfel, în jocul de sâmbătă, roș-albaștrii vor primi vizita unei echipe ce a reprezentat România în cupele europene pe parcursul acestui sezon competițional.

Jocul cu dinamoviştii face parte din programul etapei a 5-a din sezonul regulat al Superligii Naţionale, iar după cum anunţă conducerea clubului orădean, intrarea publicului este liberă.

Confruntarea va fi transmisă în direct şi pe canalul YouTube FRPolo.

Până acum, în acest sezon al Superligii Naţionale, echipa orădeană antrenată de către Ciprian Cîmpianu și Christian Sandor are cinci meciuri câștigate din tot atâtea disputate. Dinamo, în schimb, vine la Oradea cu trei victorii din patru jocuri susţinute, fiind învinsă doar de Steaua, cu scorul 11-15.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!