Administraţia Domeniului Public, care gestionează pieţele şi ştrandurile orădene, va avea din 1 februarie un nou director economic. Întrunit pe 18 ianuarie, Consiliul de Administraţie al societăţii a aprobat numirea Ioanei Mocan pe postul de director economic rămas vacant în urma demisiei lui Moise Herdean.

Expert contabil şi membru PNL, Mocan face parte din echipa de specialişti adusă în administraţia locală de primarul Ilie Bolojan. Mocan a ocupat în ultimii ultimii ani posturi cheie la nivelul Spitalului de Obstetrică şi Ginecologie iar apoi la Clubul Sportiv Municipal şi a fost propusă de primar să facă parte din Consiliul de Administraţie al viitoarei structuri "Termoregio" care vizează extinderea activităţii CET până în Sânmartin şi Băile Felix.

După toate probabilităţile fostul director economic, Moise Herdean, va coordona pe viitor compartimentul comercial al societăţii care se va înfiinţa prin comasarea mai multor departamente.

Surse din ADP spun că Herdean a demisionat pentru că postul de director economic necesită cunoştinţe aprofundate de contabilitate, în timp ce el este economist. Directorul Liviu Andrica i-a cerut primarului Ilie Bolojan să-i dea un contabil competent, în contextul în care anul acesta societatea va demara o investiţie de amploare precum construcţia primei parcări supraetajate din Oradea, în spatele Palatului de Justiţie.