Jucătoarea bihoreană de tenis Irina Bara a debutat cu dreptul la turneul amical de la Cluj Napoca, Winners Open, competiție dotată cu premii în valoare de 30.000 de dolari, care a început joi și care este programată până duminică, la baza sportivă Winners Sports Club.

Repartizată în Grupa A, șteianca a evoluat chiar în deschiderea turneului, în compania Georgiei Crăciun, pe care a reușit să o învingă la capătul a două seturi, cu scorul de  7-5, 6-4, după un joc ce a durat o oră şi 42 de minute.

Tot în Grupa A, Gabriela Ruse a trecut si ea de Georgia Crăciun cu 6-3, 6-4. Astfel, atât Irina Bara, cât și Gabriela Ruse și-au asigurat calificarea în semifinale. Cele două vor susține însă ultimul joc din grupă în a doua parte a zilei de vineri.

În Grupa B, Jaqueline Cristian a fost învinsă neașteptat de Miriam Bulgaru (387 WTA) cu scorul de 6-4, 3-6, 10-5, după care însă, Irina Begu a invins-o fără probleme pe Miriam Bulgaru, cu 7-5, 6-1.

În partea a doua a zilei de vineri se vor disputa ultimele meciuri din grupe: Irina Bara - Gabriela Ruse (ora 15:00) si Jaqueline Cristian - Irina Begu (17:00), iar sâmbătă vor avea loc semifinalele.

Meciul demonstrativ de dublu mixt în care vor evolua câștigătoarea turneului, Simona Halep, Horia Tecau și Marius Copil este programat duminică, 5 iulie, de la ora 16:30.

Câştigătoarea Winners Open va primi 10.000 de dolari.