Bihoreanca Irina Maria Bara a părăsit joi seară şi proba de dublu a turneului internaţional de tenis din capitala Rusiei, de la Moscova, turneu WTA, dotat cu premii totale în valoare de 750.000 de dolari.

Făcând pereche Oksana Kalaşnikova din Georgia, Bara a disputat partida din sferturile de finală ale probei de dublu, în compania cuplului Alexandra Panova (Rusia) / Galina Voskoboeva (Kazahstan), în faţa căruia au trebuit să se recunoscă învinse în două seturi, cu 5-7, 2-6. Meciul a durat o oră şi 18 minute, după care Irina şi partenera ei au trebuit să se recunoască învinse.

Pentru faptul că au ajuns până în sferturile de finală, Bara şi Kalaşnikova vor primi un cec în valoare de 3.852 dolari, dar şi 60 de puncte în clasamentul WTA al probei de dublu.

Reamintim că tot joi, Irina Bara a evoluat şi la simplu la Moscova, în optimile de finală, unde a fost învinsă de letona Anastasija Sevastova, a treia favorită, cu 6-2, 6-7 (5), 6-4.

Şteianca şi-a încheiat astfel cu succes evoluţia în această săptămână, după ce şi la Bucureşti, dar şi la Moscova a avut două turnee reuşite.