Un tânăr de 28 ani din Suplacu de Barcău a fost arestat pentru 30 de zile după ce, la sfârşitul săptămânii trecute, a tâlhărit un călător pe peronul Gării Oradea, căruia i-a furat două telefoane mobile şi borseta în care victima avea 700 lei şi acte.

Hamza Zoltan este acuzat că, săptămâna trecută, în noaptea de joi spre vineri, a jefuit un bărbat care aştepta trenul pe peronul Gării Oradea, căruia i-a smuls două telefoane mobile şi borseta cu 700 lei şi acte.

„Suspectul a fost identificat şi prins în decurs de câteva ore de lucrătorii Biroului Poliţiei Transporturi Feroviare care au recuperat telefoanele mobile şi actele părţii vătămate. Banii nu au mai fost găsiţi asupra suspectului”, a declarat, miercuri, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor subcomisarul Alina Dinu.

Hamza a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea şi, ulterior, Judecătoriei Oradea cu propunere de arestare preventivă, solicitare care a fost admisă de instanţă care l-a trimis după gratii pentru o perioadă de 30 de zile.