Un tânăr în vârstă de 17 ani din Nojorid a fost arestat preventiv miercuri, sub acuzația de tâlhărie, după ce, săptămâna trecută, a atacat un orădean pe strada Corneliu Coposu din municipiu și i-a smuls, prin violenţe, telefonul mobil şi banii pe care îi avea asupra lui. 

Potrivit unui comunicat transmis joi de Biroul de presă al Poliţiei Bihor, victima a fost acostată pe stradă în seara zilei de 13 mai, în jurul orei 22.30, a fost trântită la pământ şi jefuită. "În urma agresiunii, victima a suferit leziuni care necesită pentru vindecare între 7 și 8 zile de îngrijiri medicale", se arată în informare.

Agresorul, un tânăr în vârstă de 17 ani din comuna Nojorid, a fost prins marţi, 17 mai, de polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Persoanei Oradea, care l-au reţinut pentru 24 de ore. Miercuri, el a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea, iar procurorul s-a adresat Judecătoriei Oradea, cu propunere de arestare preventivă, propunere care a fost admisă. 

Suspectul se numeşte Mădălin Rostaş şi, potrivit portalului instanţei de judecată, acesta a solicitat în timpul dezbaterilor să fie plasat sub control judiciar ori în arest la domiciliu, cerere care i-a fost respinsă. Rostaş mai poate contesta măsura la Tribunalul Bihor. 

Între timp, cercetările în caz sunt continuate de polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Persoanei Oradea, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului Oradea. Polițiștii au recuperat telefonul mobil sustras.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!