Poliţiştii orădeni caută un bărbat care ar fi atacat luni dimineaţa o vânzătoare a supermarketului Trei G Ioşia în timp ce aceasta ieşea din magazin, smulgându-i o pungă în care se aflau încasările din ziua precedentă, de peste 60.000 de lei.

Vânzătoarea, o tânără de 23 de ani, a reclamat tâlhăria luni dimineaţa. Din sesizarea făcută de femeie, reiese că ar fi ieşit singură din magazin, agentul de pază care o însoţea de obicei fiind bolnav, şi ar fi trebuit să ajungă cu maşina la sediul central al firmei, situat în cartierul Velenţa. În faţa magazinului, însă, a fost atacată de un bărbat care i-a smuls punga cu bani şi a fugit.

"La faţa locului s-au deplasat cu operativitate poliţiştii Biroului de Investigare a Infracţiunilor contra Persoanei din cadrul Poliţiei municipiului Oradea şi cei ai Serviciului Criminalistic, care efectuzează cercetări pentru depistarea autorului şi recuperarea prejudiciului", a declarat, miercuri, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, inspectorul principal Alina Dinu.

Poliţiştii efectuează cercetări pentru a se stabili dacă au fost respectate prevederile Legii nr. 333/2003 privind privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor şi protecţia persoanelor.

Asta pentru că, potrivit unor surse judiciare, camerele de supraveghere ale magazinului nu funcţionau în exterior, iar paza transportului de bani nu era asigurată.