Un concert caritabil de muzică rock, organizat, sâmbătă seară, de asociaţia EduBiz, pentru susţinerea unor trupe de tineri, s-a terminat în mod neplăcut, căci toţi banii donaţi de spectatori au fost furaţi de un tânăr rămas deocamdată neidentificat.

La evenimentul care s-a derulat în grădina Ma Hub de lângă Parcul Brătianu au cântat trei trupe, Specimenul 45 respectiv Contested din Oradea, şi o alta, Crimson Haze, din Şimleul Silvaniei. Concertul era în desfăşurare, încă, în momentul în care, lăsat nesupravegheat pentru câteva minute, borcanul în care se adunau donaţiile a dispărut.

"S-a întâmplat în jurul orei 20.45, pe scenă era încă una dintre trupe. Un tânăr a luat borcanul cu bani şi a fugit. Din imaginile de pe camere se vede că avea până în 18 ani", a declarat, luni, pentru BIHOREANUL, Răzvan Marchiş, unul dintre organizatori.

Hoţul a fost surprins de camerele de supraveghere, atât de cea din grădina asociaţiei Ma Hub, cât şi de cea de la intrare. În imagini se vede tânărul înalt, îmbrăcat cu blugi şi hanorac, ieşind grăbit din grădină şi luând-o la goană în momentul în care ajunge pe stradă. 

În total, paguba se ridică în jurul sumei de 6.000 lei, a mai spus Marchiş.

Cert este că, în aceeaşi seară de sâmbătă, furtul a fost reclamat la Poliţia Municipiului, iar potrivit purtătorului de cuvânt al instituţiei, comisarul şef Alina Fărcuţa, cercetările sunt în curs.

"Poliţiştii orădeni fac cercetări pentru identificarea autorului şi recuperarea prejudiciului", a declarat Alina Fărcuţa.

De altfel, dacă cineva recunoaște personajul, este rugat să sune la Poliție.

Vezi mai jos momentul!

 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!