Handbaliştii de la CSM Oradea au revenit sâmbătă în campionatul Ligii Zimbrilor cu un joc bun, făcut la Timişoara. Chiar dacă au pierdut, cu scorul de 25-27, prestaţia trupei bihorene, care nu s-a putut baza pe jucătorul Emilian Turcu, a fost de apreciat.

Desfăşurat în Sala Constantin Jude, jocul cu SCM Politehnica Timișoara a demarat sub semnul echilibrului. Cele două combatante au mers cap la cap în primul sfert de oră, după care formaţia orădeană a reușit să se desprindă şi să conducă cu patru goluri. Gazdele au reacţionat însă în finalul primei reprize, când au redus din handicap, apropiindu-se la un singur gol, scor 14-13 pentru CSM Oradea, la pauza întâlnirii.

Elevii antrenorului Cosmin Liberţ s-au menținut la conducere și în debutul reprizei a doua, ba mai mult, s-au desprins din nou, la trei goluri.

Timişorenii au avut reacţie însă şi au egalat, iar mai apoi au trecut la conducere. Cu 11 minute înainte de final, Borivoje Djukic a restabilit egalitatea la 22, dar apoi cei de la SCM Politehnica au înscris de trei ori şi s-au desprins decisiv, adjudecându-şi, în cele din urmă, o victorie cu scorul de 27-25.

Deşi a avut o prestaţie bună, CSM Oradea rămâne astfel fără punct în actuala ediţie de campionat, ajungând la cea de-a 21-a înfrângere din sezon.

În partida de la Timişoara, Borivoje Djukic a înscris 11 goluri şi a fost cel mai eficace de la CSM. L-au urmat Viorel Boșca cu 4 goluri, Ciprian Aungurenci și Alexandru Farcaș cu câte 3 goluri fiecare, Valentin Ivancenco și Paul Oarga cu câte 2 goluri.

De la gazde, Marius Sadoveac a înscris de 10 ori şi a fost principalul marcator al echipei timişorene.

Pentru CSM Oradea următorul joc în Liga Zimbrilor va avea loc sâmbătă, 25 martie, de la ora 18, la Arena Antonio Alexe, cu CSM Odorheiu Secuiesc. Va fi un alt derby al codaşelor. Se vor întâlni atunci ultimele două din clasament.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!