Fotbaliștii de la Luceafărul Oradea își continuă la finele acestei săptămâni parcursul din cadrul campionatului Ligii a II-a. Elevii antrenorului Cristian Dulca au făcut deplasarea la Călărași, acolo unde sâmbătă, cu începere de la ora 11, vor da piept cu echipa locală, Dunărea.

Meciul se anunță foarte dificil pentru bihoreni, ei urmând a se confrunta cu cea mai în formă echipă din competiție în acest moment, Dunărea Călărași, venită după o serie de victorii și ajunsă pe lcul II al clasamentului, la un singur punct în spatele liderului AFC Hermannstadt.

Ajunși pe ultima poziție a ierarhiei, după ce au pierdut jocul din etapa anterioară, cu CS Afumați, fotbaliștii de la Luceafărul traversează o situație delicată în această perioadă, având nevoie de cât mai multe puncte pentru a părăsi zona „minată” a clasamentului. Deși vor încerca să obțină un rezultat pozitiv și la Călărași, este greu de crezut însă că bihorenii se vor întoarce cu punct sau puncte din această deplasare.

Partida Dunărea Călărași - Luceafărul Oradea, de sâmbătă, de la ora 11, va conta pentru etapa a 13-a a campionatului diviziei secunde.

Runda din acest sfârșit de săptămână din cadrul campionatului ligii a II-a se va desfășura pe durata a două zile, marea majoritate a disputelor fiind programate sâmbătă de la ora 11, doar jocurile televizate fiind decalate. Liderul la zi al ierarhiei, AFC Hermannstadt va evolua dumiccă, pe teren propriu, cu Dacia Unirea Brăila.


Programul complet al etapei a 13-a a Ligii a II-a la fotbal:

Sâmbătă, ora 11.00:

Metaloglobus Bucureşti - Sportul Snagov
Academica Clinceni - Chindia Târgovişte
CS Baloteşti - ASA Târgu Mureş
CS Afumaţi - Ripensia Timişoara
Dunărea Călăraşi - Luceafărul Oradea
Olimpia Satu Mare - Foresta Suceava
UTA Arad - Ştiinţa Miroslava
Pandurii Târgu Jiu - ASU Politehnica Timişoara

Sâmbătă, ora 16.00:

CS Mioveni - FC Argeş

Duminică, ora 11.30:

AFC Hermannstadt - Dacia Unirea Brăila