Formaţiile bihorene de fotbal din Liga a III-a, FC Bihor Oradea şi Lotus Băile Felix au susţinut sâmbătă, pe teren propriu, noi jocuri de verificare.

La Oradea, pe Stadionul Municipal Iuliu Bodola, „roş-albaştrii” de la FC Bihor au primit de această dată replica unui adversar mai puternic, care în sezonul trecut a evoluat de asemenea în play-off-ul Ligii a III-a, Şoimii Lipova.

Prima înfrângere

Partida, care a avut două părţi distincte, s-a încheiat cu victoria la limită a oaspeților, arădenii de la Lipova impunându-se cu scorul de 3-2.

Şoimii a controlat prima repriză, timp în care a marcat de trei ori. Mai întâi în minutul 7 prin bihoreanul Nicolae Modan, apoi Vlad Filimon a înscris cu capul pentru 0-2, în minutul 30, pentru ca scorul la pauză, 0-3, să-l stabilească Mario Şandru, în minutul 41.

În partea a doua situaţia s-a schimbat, după deciziile antrenorului Florin Fărcaş, care a trimis în teren mai mulţi dintre titulari.

Primul gol al orădenilor a venit la doar două minute de la reluare, în minutul 47, după un henţ în careul oaspeților. Lovitura de la 11 metri a fost transformată de Marius Hosu, cel care avea să marcheze şi pentru 2-3 în minutul 75.

Până la final nu s-a mai marcat, deşi orădenii au mai beneficiat de o oportunitate bună, astfel că rezultatul final a fost 2-3, fapt care consemnează prima înfrângere din amicalele acestei veri pentru FC Bihor.

Antrenorul Florin Fărcaş a început partida de sâmbătă cu: Bob – P. Andraș, Cl. Petruș, Al. Popa, Ioviță – R. Ardelean, Săutiuț – A. Moga, A. Roșca, A. Gheorghiță – Sg. Jurj. În repriza a doua au jucat: Nergheș – Gunie, D. Stan, S. Oșvat, Lupșe – G. Cherman, I. Pop – I. Ban, A. Hosu (min. 80 D. Șandro), A. Chindlea – M. Hosu.  

Victorie la limită pentru Lotus

În schimb, la Sânmartin, pe stadionul comunal, Lotus Băile Felix s-a duelat cu formaţia sălăjeană Sportul Şimleu Silvaniei, colegă de serie în Liga a III-a, pe care a întrecut-o cu scorul de 2-1, după ce la pauză a fost condusă cu 1-0.

Pentru jucătorii de la Lotus meciul s-a disputat în încheierea cantonamentului pe care l-au susţinut în Băile Felix.

Cele două goluri ale gazdelor, reuşite în repriza a doua, au fost marcate de Sebastian Cucu şi Patrick Blăgea.

Antrenorul Gheorghe Ghiț a început partida cu: M. Mudura (min. 30 A. Barabaș) – Creț, Cr. Oros, Paublusztig, D.Bora, Gitye, M. Popa, Sorian, C. Sîrbu, V. Costea şi Cl. Codoban. În repriza a doua au fost trimişi în teren: Barabaș (min. 60 Ed. Beke) – Cr. Copil, Al. Pintea, A. Bala, Arsene, Țifra, D. Sala, Gheban, Blăgea, R. Tămaș şi S. Cucu. Au mai intrat însă şi: Mailinger, Mladin și A. Morar.

În următoarele jocuri de verificare din această perioadă a pregătirilor, FC Bihor va evolua sâmbătă, 6 august, în deplasare, cu CSC Ghiroda și Giarmata Vii.

Tot atunci, pe 6 august, Lotus Băile Felix va evolua în deplasare cu Șoimii Lipova.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!