Bazinul Olimpic „Ioan Alexandrescu” din Oradea găzduiește în acest sfârșit de săptămână jocurile celei de-a 8-a ediții a Cupei „Alex Sztankovits-Thermomaster”, competiție de polo rezervată copiilor născuți în anul 2004 și mai mici.

Participă șase formații, două din România, ambele din Oradea, trei din Ungaria și una din Spania, ceea ce-i conferă turneului caracterul internațional. Cele două echipe orădene sunt CS Crișul și Progress. Din Ungaria sunt prezente Vasas Budapesta, VSC Szolnok și MVLC Miskolc, iar echipa spaniolă participantă este CW Sant Adria.

Turneul a început miercuri și se va încheia sâmbătă. Vineri, de la ora 10, este programt jocul dintre  VSC Szolnok și MVLC Miskolc, de la ora 18, cel dintre  Vasas Budapesta și VSC Szolnok, iar de la ora 19 va avea loc partida dintre Crișul Oradea și CW Sant Adria.

Sâmbătă, primul joc este programat de la ora 9, între CW Sant Adria și  VSC Szolnok. Apoi, programul va mai cuprinde două dispute: de la ora 10 se vor întâlni MVLC Miskolc cu Vasas Budapesta, iar de la ora 11:30,  CW Sant Adria cu MVLC Miskolc. La ora 12:30 va avea loc festivitatea de premiere.