Ziua de joi a fost una sinistră pentru echipajele medicale de urgenţă din Bihor, care au fost chemate să intervină pentru salvarea a cinci persoane care au încercat să se sinucidă.

Un marghitan în vârstă de 65 ani a fost găsit spânzurat într-o anexă a locuinţei sale din Sânlazăr, iar un bărbat în vârstă de 66 ani din Salonta şi-a pus capăt zilelor spânzurându-se într-un pom din curtea casei.

„Pe corpurile celor două persoane nu s-au găsit urme de violenţă, dar cauzele exacte ale deceselor urmează să fie stabilite în urma efectuării necropsiei”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisarul Alina Dinu.

Alte trei persoane au scăpat cu viață. Un bărbat în vârstă de 53 ani din Boianu Mare, un altul de 35 ani din Şimian şi o femeie de 43 ani din localitatea Cheţ au fost salvaţi în ultimul moment de echipajele medicale de urgenţă chemate în ajutor de aparţinători, pe fondul unor tentative suicidale. Cu toții au fost transportaţi la Unitatea de Primire a Urgenţelor din Spitalul Judeţean.