Un bărbat din Aleşd care a hărţuit timp de trei săptămâni o orădeancă pe străzile municipiului, şi-a scos "organul" în faţa ei şi chiar a atins-o în zonele intime, a fost lăsat în libertate de Judecătoria Oradea şi pus sub un comod control judiciar.

Potrivit unui comunicat transmis joi de Biroul de presă al Poliţiei Bihor, victima, o orădeancă în vârstă de 46 de ani, a fost urmărită în mod repetat de bărbat pe stradă în perioada 28 august  - 18 septembrie, în zona Dimitrie Cantemir - Muntele Găina - Războieni, şi de fiecare dată când a întâlnit-o, ar fi comis acte explicite de exhibiționism în fața acesteia, dezvelindu-şi organul genital, iar într-unul dintre cazuri ar fi atins-o în zona intimă. 

Bărbatul a fost prins marţi de poliţiştii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Persoanei din Oradea, care l-au reţinut pentru 24 de ore, sub acuzele de ultraj contra bunelor moravuri în formă continuată, agresiune sexuală și hărțuire.

Se numeşte Farkas Attila Vasile, are 39 ani şi este din Aleşd, iar, miercuri, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea l-au prezentat în faţa judecătorului de drepturi şi libertăţi de la Judecătoria Oradea cu propunere de arestare preventivă.

Solicitarea procurorilor a fost respinsă, însă, de magistrat, care a decis că perversul poate rămâne în libertate, dispunând plasarea lui sub control judiciar pentru 60 de zile, cu anumite condiţii.

Bărbatul nu poate părăsi judeţul şi i s-a interzis să se mai apropie de orădeancă ori să comunice direct sau indirect cu ea. Hotărârea judecătorească nu e definitivă, putând fi contestată la Tribunalul Bihor. 

Cercetările în caz sunt continuate de Biroul de Combatere a Infracțiunilor contra Persoanei Oradea, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!