Judecătorul Antik Levente este campionul "Cupei Justiţiei" la tenis de câmp, pentru al doilea an la rând. Magistratul şi-a adjudecat cupa la proba de simplu, în timp ce proba de dublu a fost câştigată de echipa formată din avocaţii Vlad Şipoş şi Şerban Cighir.

Competiţia organizată la sfârşitul săptămânii trecute de doi avocaţi orădeni, Claudia Mirela Cerghes şi Andrei Tărău, cu sprijinul Baroului de avocaţi Bihor, s-a desfăşurat la Baza sportivă Sănătatea.

Printre competitori s-au numărat judecătorii Antik Levente de la Curtea de Apel Oradea şi Ionuţ Tiriteu, magistrat la Judecătoria Salonta, procurorul Vladimir Munteanu de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea, Andreea Curtui, grefier la Tribunalul Bihor, avocaţii Mirela Cergheş, Andrei Tărău, Ionuţ Iştoc,  Andrei Cosma, Laviniu Domocoş, Vlad Şipoş, Şerban Cighir, topograful Flaviu Costea.

Meciurile la probele de simplu şi dublu s-au desfăşurat sâmbătă şi duminică, de dimineaţa şi până la orele serii, în ambele zile ale competiţiei, cu sprijinul partenerilor, Restaurantul Mediterana, The Store şi Synergy Therm, care le-au oferit participanţilor cupe, medalii şi premii.

Campionul ediţiei din acest an, la proba de simplu, a fost judecătorul Antik Levente, în timp ce la proba de dublu, cupa a fost adjudecată de avocaţii Vlad Şipoş şi Şerban Cighir.

Judecătorul Antik Levente a fost campionul "Cupei Justiţiei" la tenis de câmp, proba de simplu, şi la precedenta ediţie a turneului, în 2019, anul trecut competiţia fiind anulată din cauza pandemiei. În 2019, proba de dublu a fost câştigată de echipa formată din avocatul Ionuţ Iştoc şi poliţistul de frontieră Dan But.

Cupa Justiţiei la Tenis de Câmp 2021 
Locul 1:
proba simplu - Antik Levente
proba dublu - Şipos Vlad şi Cighir Şerban

Locul 2: proba simplu - Mureşan Liviu
proba dublu - Cerghes Mirela şi Tărău Andrei

Locul 3: Semifinalişti
proba simplu - Cozma Andrei şi Vladimir Munteanu
proba dublu - Tiriteu Ionuţ + Iştoc Ionuţ şi Cozma Andrei + Costea Flaviu