Judoka de la ACS Champions Oradea au sărbătorit finalul de an competițional, precum și un an de existenţă a acestui club.

Cu această ocazie, „Moş Crăciun” le-a adus tinerilor judoka cadouri şi dulciuri, iar conducerea clubului a făcut şi bilanţul acestui an competiţional, „foarte încărcat şi plin de medalii”, după cum a precizat antrenorul şi preşedintele clubului Alexandru Goncearenco.

„În primul rând aş vrea să îi mulţumesc domnului director de la LPS CSS Bihorul Oradea,  Lucian Stance, pentru colaborarea foarte reuşită. Fără această colaborare nu am fi reuşit să ajungem la aceste rezultate”, a mai transmis Alexandru Goncearenco.

De precizat că în decursul anului 2022 sportivii de la ACS Champions Oradea - sportivi pregătiţi de Alexandru Goncearenco şi Andreea Mateaş - au participat la două cantonamente de pregătire (unul în iarnă, iar celălalt vara) în localitatea Arieşeni. De asemenea, ei au fost prezenţi şi la trei stagii de pregatire cu sportivii de la alte cluburi din judeş, dar şi din afara acestuia.

Cât priveşte concursurile, în 2022, judoka de la ACS Champions au luat startul la 14 competiţii naționale şi internaţionale, la care au obţinut în total 163 de medalii. Dintre acestea, 64 au fost de aur, 43 de argint, iar 56 de bronz.

Pe lângă acestea, sportivii clubului orădean au participat la mai multe evenimente caritabile şi demonstraţii de judo organizate de municipalitate şi de Liceul cu Program Sportiv.

„Fiind doar primul an de activitate al clubului, nu ne-am dorit să facem un top cu cei mai buni sportivi sau să scoatem în evidenţă pe careva dintre ei. Toţi au fost minunaţi şi merită felicitările noastre. Deja avem planuri şi pe viitor, vacanţa judokanilor nu e atât de lungă, iar în prima săptămână din noul an deja începem pregătirea. În luna februarie, vom intra într-un cantonament de pregătire la munte, iar din luna martie începem anul competiţional”, a mai declarat antrenorul şi preşedintele clubului ACS Champions Oradea, Alexandru Goncearenco.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!