Tinerii sportivi orădeneni au obţinut 12 clasări pe podium la întrecerile ediţiei cu numărul 33 a turneului internaţional de judo,  dotat cu Cupa Kikinda 2016, competiţie care s-a desfăşurat în localitatea cu acelaşi nume, Kikinda.

Ca şi în anii trecuţi, şi această ediţie a tradiţionalului concurs internaţional, s-a bucurat de o participare numeroasă şi valoroasă, la competiţie participând aproape 400 de sportivi, care au reprezentat 46 de cluburi din 10 ţări (Bosnia Herţegovina, Bulgaria, Macedonia, Croaţia, Ungaria, Slovenia, Muntenegru, Slovacia, România şi Serbia).

Din ţara noastră au participat judoka din Miercurea Ciuc, Drobeta Turnu Severin, Lugoj, Timişoara şi 18 de tineri judoka de la Liberty LPS-CSS Oradea, sportivi pregătiţi şi însoţiţi de antrenorii Olimpia Ianc, Alina Borza, Alexandru Goncearenco şi Emil Morar.

După cum a declarat antrenorul Emil Morar, "spre mândria lor, orădenii au obţinut un număr important de medalii", 12 la număr, dintre care 4 au fost de aur, 3 de argint şi 5 de bronz.

Clasările pe podium ale orădenilor au fost după cum urmează:

Pe locul I:

Robert Boldiş, la 60 kg şi David Fodor, la 66 kg, ambii la juniori IV (U 15);

Sarlota Lungu, la 56 kg, în cadrul categoriei de copii U 13;

Bianca Popa, la 34 kg, copii U 11;

Pe locul II: 

Bianca Suciu +, la 63 kg şi Alex Creţ, la 73 kg, ambii la juniori IV (U 15);

Alesia Birou, la + 43 kg, copii U 11;

Pe locul III:

Dragoş David, la 73 kg, juniori IV (U 15);

Adriana Barani, la 48 kg, Carina Jurca, la +63 kg, David Popa, la 30 kg şi Adrian Fălăuş, la 60 kg, toţi în cadrul categoriei de copii U 13;

În afară de aceştia, evoluţii bune au mai avut, chiar dacă nu au reuşit să ajungă pe podium, Timea Vlad, Darius Ţîrlea şi Raul Dobocan, toţi clasaţi pe locul V.