Formaţia orădeană de polo feminin CS Crişul a reuşit să obţină patru victorii şi astfel să se claseze pe locul II, la primul turneu al Campionatului Naţional pentru junioare U17, care s-a desfăşurat la Oradea în perioada 24-26 februarie.

Competiţia a reunit la start şase echipe, care s-au întrecut după sistemul fiecare cu fiecare, victorii pe linie înregistrând CSS Nr. 1 Bucureşti, care, cu 15 puncte s-a situat pe primul loc, în timp ce elevele antrenorilor Liviu Garofeanu şi Dorin Sava, fetele de la Crişul, cu patru victorii şi o înfrângere, au acumulat 12 puncte şi s-au situat pe locul II.

Locul III a fost ocupat de Victoria Chişinău, echipă din Republica Moldova, care evoluează însă în afara competiţiei, cu 9 puncte.

În primul joc, CS Crişul Oradea a dispus de H2O Târgu Mureş cu 17-11, apoi a învins Victoria Chişinău, cu 11-6, în meciul al treilea s-a impus în faţa celor de la Torpi Târgu Mureş ,cu 17-8, iar în etapa a IV-a a obţinut victoria în faţa Rapidului Bucureşti, cu 12-10.

În fine, în ultimul meci, tinerele orădence au cedat, cu scorul de 12-16, disputa cu CSŞ 1 Bucureşti.

Componenţa echipei orădene a fost la acest turneu: Fatima Chirilă şi Cezara Todea – portari; Antonia Vidican, Giulia Tuleu, Olivia Csaki, Brigitta Sucigan, Freundlich Leah, Daria Dorog, Bianca Bârlău, Vivien Bonca, Rencsik Reka, Nagy Deborah, Alexandra Zilahi, Antonia Tamas şi  Diana Paşcalău.

Campionatul Naţional de polo feminin junioare U17 cuprinde trei etape, după Oradea urmând a mai avea loc la Bucurelti şi Tg. Mureş

Până atunci însă, trei jucătoare ale clubului Crişul, Antonia Vidican, Brigitta Sucigan şi Vivien Bonca au fost selecţionate în lotul naţional U17 pentru pregătirea Campionatului European, care va avea loc în toamnă.