Echipa orădeană de polo junioare CS Crişul a obţinut trei victorii şi a suferit o înfrângere la cel de-al doilea turneu final al Campionatului Naţional, care s-a desfăşurat în perioada 11-13 martie la Tg. Mureş.

Elevele antrenorului Liviu Garofeanu au întâlnit în prima rundă selecţionata Chişinăului, o echipă din Republica Moldova care participă în afara campionatului naţional, pe care a întrecut-o cu scorul de 14-10.

În meciul al doilea, când a întâlnit principal contracandidată la titlu, pe CSS nr. 1 Bucureşti, formaţia orădeană a trebuit să se recunoască învinsă însă, cu scorul de 12-14, suferind astfel primul eşec din actuala ediţie de campionat.

În etapa a III-a a turneului, CS Crişul s-a răzbunat însă pe echipa gazdă, Torpi Tg. Mureş, pe care a întrecut-o cu scorul de 18-13.

În fine, în ultima partidă, echipa orădeană a învins şi Rapid Bucureşti, cu scorul de 14-11.

Astfel, în clasament, după două turnee finale, CS Crişul ocupă primul loc, la egalitate de puncte cu CSS nr. 1 Bucureşti, echipă pe care însă, în turneul de acasă, Crişul a învins-o la o diferenţă de patru goluri.

Cel de-al treilea şi ultimul turenu final al Campionatului Naţional de polo feminin junioare va avea loc în perioada 13-15 mai la Bucureşti. Până atunci însă, două dintre componentele echipei orădene, Loboncz Nicolett şi Oana Vidican au fost selecţionate la lotul national de tineret, care va avea o acţiune de pregătire în luna aprilie la Alba Iulia.