Un copil de 10 ani din Austria este căutat de familie şi poliţişti, după ce a plecat, sâmbătă dimineaţa, dintr-un camping din zona turistică Pădurea Neagră iar de atunci e de negăsit. 

Potrivit unei informări transmise de Poliţia Bihor, copilul, Octavian Manta, a plecat din camping sâmbătă dimineaţa la ora 10 iar dispariţia lui a fost anunţată în jurul orei 13.40. 

"Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au fost sesizați de familia unui minor de 10 ani, din Austria -Manta Octavian- că, în cursul aceleași zile, în jurul orei 10.00, a plecat voluntar dintr-un camping de pe raza localității Pădurea Neagră, județul Bihor și nu a mai revenit", se arată în informare.

Băiatul are o înălţime de circa 1,50 m, aproximativ 45 de kilograme, constituție atletică, faţă ovală, ten deschis, păr negru. În momentul în care a plecat din camping, purta tricou şi pantaloni scurți de culoare gri.
 
"Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu acest minor sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie şi să apeleze gratuit numărul de telefon 112!", mai scrie în comunicat.

Potrivit ofiţerului de presă al Poliţiei Bihor, agent şef Alin Laza, copilul s-ar fi rătăcit în pădure, iar pentru găsirea lui s-au format echipe mixte, formate din poliţişti, jandarmi, pompieri şi voluntari. "Băiatul a fost văzut ultima oară în jurul orei 10 dimineaţa. Pentru găsirea copilului, care cel mai probabil s-a rătăcit, a fost ridicată şi o dronă. Acţiunea este în derulare", spune agentul şef Alin Laza. 

UPDATE.  L-au găsit!

Copilul de 10 ani din Austria care a dispărut în timp ce se afla cu familia în campingul de la Pădurea Neagră a fost găsit după aproape 4 ore de căutări. 

Detalii, în articolul: „Copilul dispărut din campingul de la Pădurea Neagră a fost găsit! (FOTO/VIDEO)

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!