Un bărbat în vârstă de 40 ani din localitatea Valea lui Mihai este căutat de familie şi poliţişti după ce, joi seară, a plecat din Spitalul Clinic Judeţean din Oradea, unde era internat, şi nu a mai revenit.

Bărbatul, Truszkai Tiberiu, a fost dat dispărut de familie duminică, la prânz, prin numărul de urgenţă 112.

"La data de 18 august 2024, la ora 13.22, polițiștii Poliției orașului Valea lui Mihai au fost sesizați, în urma unui apel primit de Inspectoratul de Poliție Județean Bihor prin SNAU 112, de la familia unui bărbat de 40 de ani, din localitatea Valea lui Mihai, că, în cursul zilei de 15 august a.c., în jurul orei 23.15, acesta a plecat voluntar de la un spital din municipiul Oradea, unde era internat și nu a mai revenit", se precizează într-o informare transmisă, luni, de Poliţia Bihor, pe marginea cazului. 

Truszkai Tiberiu are o înălțime de aproximativ 1,60 - 1,65m, greutate de aproximativ 55 de kilograme, constituție atletică, față ovală, ochi căprui, păr șaten închis, tuns scurt.

În seara în care a ieşit din spital purta o bluză de culoare închisă, cu glugă, tricou roşu, pantaloni scurţi, negri, pantofi sport de culoare deschisă.

Poliţiştii îi roagă pe cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie şi să apeleze gratuit numărul de telefon 112!

UPDATE: Bărbatul a fost găsit

Poliția Bihor a anunțat luni că bărbatul de 40 de ani „a fost găsit de polițiștii din Valea lui Mihai, în jurul orei 14.00, pe raza aceleiași localități”.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!