Un copil în vârstă de 13 ani din Tileagd, care locuia în Oradea, este căutat de familie și poliție, după ce în cursul zilei de joi a plecat de acasă și nu a mai revenit.

Mama băiatului a anunțat Poliția de plecarea acestuia imediat, în jurul orei 14.

„La data de 28 septembrie 2023, polițiștii de la Poliția Municipiului Oradea din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au fost sesizați că, în cursul aceleași zile, în jurul orei 13.30, Popoviciu Diaconescu Sasha Constantin Emilian, de 13 ani, din comuna Tileagd, județul Bihor, cu reședință în municipiul Oradea, a plecat voluntar de la reședința din Oradea și nu a mai revenit”, anunță Poliția Bihor.

Băiatul are o înălţime 1,65 m, aproximativ 50 de kg, constituție atletică, faţă ovală, ochi căprui, ten deschis, păr negru.

Când a plecat, băiatul purta bluză gri, cu glugă, tricou negru, pantaloni de trening gri, pantofi sport negri, cu dungă verde deschis în partea din spate.

„Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu acest minor sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie şi să apeleze gratuit numărul de telefon 112!”, a mai precizat Poliția.

UPDATE: Poliția Bihor anunță că băiatul a fost găsit

„La data de 28 septembrie a.c., în jurul orei 18.50, pe raza municipiului Oradea, polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Persoanei din cadrul Poliției Municipiului Oradea l-au identificat pe minorul de 13 ani, care, în cursul acestei după-amieze, a plecat voluntar de la reședința din Oradea”, a anunțat joi seară purtătorul de cuvânt al Poliției Bihor, comisar șef Alina Fărcuța.

Potrivit acesteia, băiatul „nu a fost victima vreunei infracțiuni și va fi încredințat familiei”.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!