Un orădean în vârstă de 53 ani este căutat de familie după ce a plecat de acasă, joi seara, iar de atunci nu a revenit. Florian Mascaş a mai fost plecat de la domiciliu.

Potrivit unui comunicat transmis, vineri, de Biroul de presă al Poliţiei Bihor, familia bărbatului a anunţat dispariţia acestuia vineri dimineaţa, la ora 8.30.

"Acesta a plecat voluntar de la domiciliu în cursul zilei de 11 iunie, în jurul orei 18.30 şi nu a mai revenit", se precizează în informare. 

Florian Mascaş are o înălţime de 1,72 metri, o greutate aproximativă de 90 kilograme, faţă ovală, păr grizonat şi ochi căprui.

Când a plecat de acasă, joi seara, acesta purta bluză albastră, vestă din fâş, neagră, pantaloni negri, din fâş, cu dungă roşie şi pantofi sport albi.

"Acesta a mai fost plecat de la domiciliu în repetate rânduri, fiind găsit de fiecare dată", spun poliţiştii în comunicat, solicitând ajutorul cetăţenilor pentru găsirea orădeanului.

"Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie şi să apeleze gratuit numărul de telefon 112!", se mai arată în documentul transmis.