Trei bihoreni - un bărbat şi două femei - au fost plasaţi în arest la domiciliu după o tâlhărie comisă în pădurea din Băile Felix.

Atacul a fost realizat după un plan bine pus la punct, spun sursele BIHOREANULUI. Bărbatul a "agăţat" un prahovean aflat pe terasa unui restaurant din staţiune, l-a cinstit cu câteva beri, iar apoi i-a propus o partidă de sex, oferindu-se să-i aducă nu una, ci chiar două femei.  Ameţit de alcool, prahoveanul a acceptat şi i-a însoţit pe cei trei bihoreni în pădurea din apropierea unui hotel.

Aici, însă, în loc de partida de sex, bărbatul a fost imobilizat şi lăsat fără portofelul cu acte şi 2.000 lei.

Victima a sunat imediat la numărul de urgenţă 112, iar tâlharii au fost prinşi în scurt timp de un echipaj al Biroului de Poliţie Băile Felix. "Prejudiciul a fost recuperat parţial", a explicat, joi, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisarul şef Alina Dinu.

Este vorba despre doi săteni din Rontău, comuna Sânmartin, Călina Lăcătuş, 27 ani, şi Carol Hendre, 37 ani, respectiv despre o femeie în vârstă de 47 ani din comuna Ineu, Sabina Demian, care au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi prezentaţi, miercuri, la Judecătoria Oradea cu propunere de arestare preventivă.

Instanţa a respins, însă, propunerea formulată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, dispunând plasarea celor trei tâlhari în arest la domiciliu pe o perioadă de 30 de zile, măsură pe care anchetatorii o mai pot contesta la Tribunalul Bihor.